2012: 50 jaar getrouwd

 

Op 22 september 2012 waren Joke en Wouter 50 jaar getrouwd. Dat vierden we gedurende een jaar met een aantal bijzondere feestelijkheden.

 

Op 22 september gaven we een feest voor vrienden.

We begonnen met een aantal verrassingen: een opdrachtentochtje, met onder andere een overnachting in hotel Marquette. ’s Ochtends hebben we ze gewekt met een ontbijtje op bed. In de middag verrasten we ze met een klein tennistoernooi met lieve vrienden en een grote taart.

Daarna was er een groot feest in de eigen achtertuin met diverse optredens, toespraken, felicitaties en de band Donkeyland. Zij speelden zelfs ‘hun lied’.

We eindigden de zonnige dag met gezang rondom een kampvuurtje.

Foto’s 198

 

 

Op 22 december hadden we een weekendje in Dordrecht voor het gezin.

Ook dit was grotendeels een verrassing. Met oude filmpjes, lunch en diner in Villa Augustus, een bezoekje aan de Sterrenwacht, een ‘stroll down Memory Lane’ door de stad en als grote verrassing een bezoek aan beide ouderlijke huizen.

 

 

Op 22 maart hielden we een reünie voor de  neven en nichten Hoobroeckx van de Wolwevershaven.

Bijna compleet was het geweldig iedereen weer eens te zien. Voor sommigen was het jaren geleden.

We hebben verhalen met elkaar gedeeld en genoten van een bijzondere avond.

klik op slotje voor geheime pagina

 

 

Op 22 juni hielden we een reünie voor de neven en nichten Dooren van de Houttuinen.

Sommigen hadden elkaar nog nooit gezien, en het was bijzonder om zo samen te zijn in een huis vol herinneringen en objecten uit de Houttuinen.

We aten een lekkere maaltijd, geserveerd uit de "Bus Bourgignon" van Froukje en Jean Paul en ook hier gingen mooie verhalen in de rondte.