twee vieren samen

44

 

22 september 1962

 

                                            

Lieve vrienden,

 

44 jaar geleden op 22 september 1962 trouwden we in Den Haag.

 

Welk jaar kun je beter vieren dan 44 ?

 Dat willen wij dan ook doen op zaterdag 23 september.

 

Als je trouwt dan komen de jaren vanzelf, maar de kwaliteit van die jaren wordt  bepaald door alle mensen die hun inbreng in je leven hebben.

 Ze wonen o.a. in Amsterdam, Tilburg, Leidschendam, Borkel en Schaft, Ouderkerk aan de Amstel, Heemskerk, maar ook in Dordrecht, Klatovy, Friesland en verder in de wereld dankzij Esperanto en Internet.

 

Graag zouden we met al die mensen dit feest vieren. Jullie zijn een paar van die mensen, die we graag willen uitnodigen in de Kerkbeekzaal van het voormalige restaurant Nijman in het centrum van Heemskerk, Kerkweg 47.

 

Vanaf 15.00 uur tot ongeveer 18.00 uur zijn we daar aanwezig

om jullie te ontvangen.

Om ongeveer 16.00 uur zullen onze kinderen en kleinkinderen de bijeenkomst opvrolijken met een verkorte versie van de musical Cats.

 

Wij zouden het fijn vinden als jullie een bloem meebrengen voor een vriendenboeket en een steen met je naam als blijvende herinnering.

 

We verheugen ons op jullie komst op 23 september,

_________________________________________________________________

 

Uit dankbaarheid voor alle mooie jaren willen we graag een bedrag overmaken naar de projecten van Heemskerk Kijkt Verder in het kader van de Millenniumdoelen 2015.

 

De dit jaar 40 jarige stichting Zienderogen wil een busje aanschaffen om kinderen in staat te stellen om een blinden- en slechtziendenschool in Tadzjikistan te bezoeken.

 Terre des Hommes  ondersteunt een organisatie in Bangalore (India) die zich inzet voor de in de steengroeven werkende schuldslaven en hun kinderen.

Een school in Togo-institut Zamenhof- gebouwd door contacten met de Afrika commissie van de Esperantobeweging, heeft nog steun nodig.

 

Als jullie met ons deze projecten willen steunen dan is elke gift 

ook een geschenk aan ons.

__________________________________________________________________

 

Graag een berichtje als jullie onverhoopt niet kunnen komen.

Marquettelaan 33 1964 JR Heemskerk

telefoon: 0251 232155

e-mail: hbxd@freeler.nl

of laat een bericht achter in het gastenboek